Loading

Защо сме толкова СЛЕПИ?

Пиша това, защото искам да се обърна към всички ТРЪНЧАНИ, които ги боли за тази изстрадала от некадърни кметови и смешни съветници община.

Вярвам, че има хора, които като мен се ровят в нета и следят какво се случва в родното място.  Така попаднах на този "информационен" сайт, който има поредната задача да прави PR на "ВСЕМОГЪЩИЯ" кмет. Чудно ми е защо хората,които го преглеждат не реагират, а го подминават с лека ръка. Знам, че с няколко думи няма да променим нищо, но това не значи,че не трябва да изказваме мнение и да опитваме да бъдем будни и обективни. Най- много се чудя на тези смешни журналисти, които за жълти стотинки забравят каква е истинската роля на журналистиката и започват да пишат "богоугодни" статии, за да покажат колко добър е дяволът.

Защо сме слепи и не виждаме, че всичко това се прави с цел да се покаже колко добро е сегашното управление на общината в Трън, което не е вярно, защото общината не върви никак добре. В общината няма работеща икономика, финансите са пред колапс, който ще е смъртоносен с оглед на 500 000 лева кредит, кото тежи на съвестта на кмета и съветниците от ГЕРБ, които го одобриха. въпреки това се намират журналисти, които пишат и взимат интервюта от кмета за 10- ти ноември за петков ден и за други такива незначителни неща, а никой не смее да попита за тежкото положение на общината и за огромната корупция, която се шири в общината. 

Но аз съм глас в пустиня, защото не съм журналист-слагач и от общината ще кажат - поредното некомпетентно мнение, без значение, че сигурно не знаят какво означав компегенция и ще се изпъчат отново поредните платени журналисти, които ще отрекат думите ми и отново ще почнат да пишат колко силно духа вятъра и колко "вълча" ще е зимата в Трън, докато трънчани живеят вечно в своята "политическа зима"

Аз вярвам, че ще прогледнем и ще настъпи есента на нашето недоволство, когато на пук на природните закони след есента ще настъпи пролет.

Numbatano's,ти със сигурност

Numbatano's,ти със сигурност си сляп,а и имаш къса памет!Каква работеща икономика имаше Трън при предишния кмет?А при него нямаше ли корупция!? Всички знаем за кои хора тогава имаше работа/само за тези приближени на червената клика/.Къде отидоха младите хора от Трън през годините след комунистическия преврат? Това нещо не е от последните четири години-обезлюдяването.А пък не ми се говори за далаверите на предишното общинско ръководство с общинско предприятие "Строймат в ликвидация".Там така са забатачени нещата,че дори юристи не се наемат да дадат мнение,как могат да се оправят!Работниците от там никога няма да си вземат това,което имат да получават.
СМЕШЕН е твоят плач!Вероятно и ти си от тези,дето са намазвали от далавери преди.
Може Ст.Николов и съветниците от ГЕРБ да не са ВСЕМОГЪЩИ ,но едно е на лице:за четири години се направи нещо видимо,градът се промени и се работи в положителна посока,а какво положително направиха предишните кметове след преврата и особено онзи с 12-те години мандат, който се хвалеше,че е добър администратор?
За да си добър кмет,трябва да си предприемчив,а не администратор!
НО ТИ СИ ПОПЛАЧИ,ТОВА УСПОКОЯВА!А ПОСЛЕ СЕ ОГЛЕДАЙ И ВИЖ КАКВО МОЖЕШ ДА ДАДЕШ ОТ СЕБЕ СИ ЗА БЛАГОТО НА РОДНИЯ КРАЙ!!!

С уважение:АВА

STIGA SLAGACHI I SVIRKADJII V

STIGA SLAGACHI I SVIRKADJII V TAZI OBSHTINA!!! PISNA NI DA GLEDAME KAK NE SPIRATE DA MU SVIRITE NA VSEMOGUSHTIA STANISLAV NIKOLOV I SIE!!! ABA SVIRKATA LI TI E PRIAKORA ILI SE BURKAM?