Loading

Пожарна

Част от покривна конструкция на сграда изгоряла в Насалевци

Пожарът се разразил в сряда, около 11, 10 ч. в къща, собственост на жител от с. Насалевци. Причините са късо ел. съединение. Унищожени са покривна конструкция около 4 кв. м. и електрическо табло. Благодарение на бързите действия на служители от пожарната в Трън и Брезник сградата като цяло е спасена. Няма пострадали хора.

Фургон и паянтова сграда са изгорели при пожар в Трън

Сигналът в местната пожарна служба е подаден в понеделник около 16, 40ч. Към мястото на инцидента се отправил един специализиран противопожарен автомобил, който потушил пламъците. Унищожени са фургон и паянтова постройка. Причината е късо ел. съединение.

Пожар в изоставена сграда е гасен от трънски пожарникари

Сигналът е подаден тази нощ около 1 ч.

Пристигайки на ул. „Хр. Стоянов” пожарникарите потушили пламъците. Унищожени са около 5 кв. м. каратаван на стая, а сградата като цяло е спасена.

Причината не е установена. Служители на РУ – Трън продължават работа по случая.

Фургон и паянтови постройки са унищожени при пожар

Пламъците лумнали вчера, около 01:35 часа. По първоначални данни причината е небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Пожар е лумнал този следобед в района на село Забел

Вятърът бързо разпространил огъня, който достигнал до къщите в село Зелени град. Изпълняващата длъжността кмет Цветислава Цветкова и секретарят на общината Станислава Асенова са потърсили помощ за потушаване на пламъците от Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Фургон и паянтови постройки са изгорели при пожар в Трънско, съобщи МВР.

Пламъците лумнали вчера около 14 ч. в село Студен извор. Причината за пожара са запалени и оставени без наблюдение сухи треви. Унищожени са фургон и паянтови постройки. Спасени са къщи и други съседни сгради. Няма пострадали хора.

 източник:mirogled.com

Фургон и паянтови постройки са изгорели при пожар

Пламъците лумнали вчера, около 14,00 ч. в с. Студен извор. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън - запалени оставени без наблюдение сухи треви. Унищожени са фургон и паянтови постройки. Спасени са къщи и други съседни сгради. Няма пострадали хора.

Над 5 часа бушува пожар над село Горочевци

Огънят е пламнал от подпалени боклуци в махалата над гробищата. Докато възрастна жена почиствала двора си, сметта се подпалила и огънят пламнал през сухите треви и в последствие обхванал близката борова гора.

Къща е изгоряла в Главановци

Инцидентът станал в навечерието на Великден - Велика Събота. Имотът, собственост на 50-годишна местна жителка пламнал на 14 април, около 09,50 ч. Служителите от местната пожарна установили, че причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора, но са унищожени 80 кв. м. покривна конструкция, голяма част от сградата и покъщнината.

Три пожара в трънско

В резултат на строителна неизправност е унищожено домашно имущество и преградни стени на къща в трънското с. Кожинци. Огънят е бил забелязан около 19,00 ч. и е била повикана пожарната. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Разпространи съдържание