Loading

Място

Място за посещение
няма
няма
няма
няма
няма
няма
няма
няма
няма
няма

Cafe Fifty/Fifty Bar

Най-якото заведение в центъра на Трън. Супер музика и най-любезния персонал. Пийнете студена бира или кафенце с късметче и бисквитка.

МОПС БЪЛГАРИЯ лицензиран развъдник за кученца Мопс

Развъдник за Мопс MAGDIAMAND България ООД се намира в с.Ездимирци общ.гр.Трън област Пернишка. с.Ездимирци е планинско красиво село с кристално чист въздух и уникална природа . Трънският край е истинско кътче от рая; едно от онези, ставащи все по-малко места със съхранени кристален въздух и уникална екологично чиста природа. Намира се в Средна Западна България, в северозападната част на област Перник, до границата със Република Сърбия и Черна гора.

Църква "Св. Никола"

Църквата “Св.Никола” е ценен представител на възрож-денската култова архитектура в Трънско и е обявена за художествен паметник на културата. Намира се в центъра на град  Трън в непосредствена близост до читалището. Църквата е изградена през 1856 г. върху основите на стар манастир, съборен след османското нашествие. Тя е едно от малкото места в района, където може да се види оригиналната икона на местния трънски светец Терапонтий.

Разпространи съдържание