Loading

С овации и скандирания трънчани посрещнаха Бойко Борисов и Цветна Цветанов.

Двамата присъстваха на закриването на кампанията на кандидата за кмет Станислава Алексиева на частичните избори в пограничния край.

„Ако бъда избрана, ще продължа политиката на досегашният кмет Станислав Николов“, заяви претендентката за поста.

В отговор на това бившият кмет каза, че ще развива бизнес и ще създава работни места за хората в Трънско. През шестте години, в които ГЕРБ управляваше  Трън, са усвоени проекти за 18 млн. лв., подчерта Цветан  Цветанов. Според Борисов пък има опасност през февруари или март еврофондовете да бъдат спрени. Причина за това било недоброто им управление. Той заяви, че строителството ще остане приоритет за бъдещо правителство на ГЕРБ, ако партията отново поеме кормилото на властта.

 

“Да строим България – по това си приличаме нашето правителство и трънските майстори”, заяви на митинг пред събралото се множество Борисов.

Бившият премиер бе обграден от негови привърженици и почти през цялото време не спря да раздава автографи. По традиция той прегръщаше хората и се снимаше с тях.

На закриването на кампанията на Алексиева присъстваха и народният представител Ирена Соколова, областният шеф на ГЕРБ Вяра Церовска, кметове и общински съветници от партията на Борисов.

 

източник:mirogled.com